Services

Postpakkettenwand voor verzenden en ontvangen van (post)pakketten

In samenwerking met “De Buren” is sinds kort een postpakkettenwand geplaatst bij Zwembad De Dinge.

Deze pakkettenwand is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar om pakketjes in af te halen of achter te laten. Het enige wat moet gebeuren is dat je even naar De Dinge loopt, fietst of rijdt en met een barcode of qr code bij het apparaat je pakket of afhaalbericht scant.

De pakkettenwand is “white-label”. Dat houdt in dat in principe iedere pakketdienst die dat wil ervan gebruik kan maken. Op dit ogenblik (oktober 2023) heeft De Buren daarvoor afspraken gemaakt met DPD, DHL en UPS.

Zwembaden Eemsmond wil op deze manier op de locatie meer diensten aanbieden en kijkt ook naar andere mogelijkheden om de inwoners en bezoekers van ons gebied faciliteiten aan te bieden.

Hoe werkt het?

Ontvang je pakket in 4 simpele stappen

Laat een online besteld pakket versturen naar de kluis bij Zwembad De Dinge en haal je pakket op wanneer dit het beste uitkomt. Dankzij de handige QR-code is wachten niet nodig en is het pakket binnen enkele seconden beschikbaar.

  1. Doe een online aankoop of laat de verzender kiezen om je pakket bij De Dinge te bezorgen
  2. Selecteer daarvoor het afhaalpunt bij zwembad De Dinge (Dingeweg 4 9981 NC Uithuizen) in de check out van de webshop of bij de vervoerders UPS, DHL of DPD
  3. Je ontvangt een afhaalbericht met je QR-code via e-mail of sms, zodra je pakket in de kluis ligt
  4. Haal zodra het uitkomt het pakket gratis op uit de kluis en kijk bij het verlaten van het terrein nog even glimlachend naar de ingang van Zwembad De Dinge

Verstuur je pakket in 4 eenvoudige stappen

Wil je een pakket versturen wanneer het jou uitkomt? Laat je pakket achter in de pakketwand van De Buren bij Zwembad De Dinge aan de Dingeweg 4, 9981 NC Uithuizen. Dit kan met verzendlabels van DHL Express, DHL Parcel en UPS. Check op de website van de vervoerder welke pakketwanden van De Buren een servicepunt zijn van de desbetreffende vervoerder.

  1. Maak een verzendlabel aan bij DHL Parcel, DHL Express of UPS.
  2. Plak het verzendlabel op je pakket
  3. Scan het verzendlabel bij de pakketwand bij Zwembad De Dinge.
  4. Laat het pakket achter in de kluis die voor je open gaat en kijk als je vertrekt nog even glimlachend naar de ingang van het zwembad. De pakketbezorger regelt de rest.